Ford

Anslut din Ford elbil med Greenely

Anslut din Ford elbil till Greenely för smartladdning till lÀgsta möjliga pris. FÄ notiser om kostnad och besparingar nÀr laddningen Àr klar, och följ elbilens batteri och laddningshistorik direkt i appen.

Ford elbil smartladdning
Hur fungerar det?

Kom igÄng och ladda smartare med din Ford

1. Bli kund hos Greenely

Du behöver ett timprisavtal för att smartladda din elbil till minsta möjliga kostnad. Teckna Greenelys timprisavtal pÄ hemsidan eller i appen, vi löser bytet smidigt Ät dig!

2. Anslut dina enheter

Ladda ner Greenely-appen och anslut din elbil direkt i appen.

3. FĂ„ full kontroll

FÄ full översyn och kontroll över alla dina smarta enheter samlade pÄ ett och samma stÀlle. Se laddhastighet, kostnader och mycket mer!

Smartladdning

Smartare laddning för Ford elbil

Greenely har utvecklat smart teknik som gör att laddningen av din Ford elbil genomförs under de billigaste timmarna pÄ dygnet - helt automatiskt via vÄr app.

Anpassad laddning

Ford erbjuder flera olika elbilar, anpassade för olika anvÀndningsomrÄden. Greenelys app anpassar laddningen baserat pÄ din specifika bilmodell och dina körmönster, vilket garanterar maximal effektivitet och komfort.

Kraftfull prestanda

Ford elbilar Àr kÀnda för sin robusta prestanda och pÄlitlighet. Med Greenelys app fÄr du en automatiserad laddning för att dra nytta av de billigaste elpriserna, för att spara pengar och optimera batteriets anvÀndning och livslÀngd.

Engagemang för hÄllbarhet

Ford har Ätagit sig att bli koldioxidneutrala till Är 2050 och arbetar aktivt för att minska sitt koldioxidavtryck genom hela sin verksamhet. Detta inkluderar anvÀndning av hÄllbara material i sina elbilar och investeringar i renare produktionsmetoder.

Över ett sekel av innovation

Ford, grundat 1903, har ett arv av att leda bilindustrin i innovation. De har omfamnat denna tradition i sin övergÄng till el- och hybridmodeller, dÀr Greenelys tjÀnster hjÀlper förare att övervaka och optimera sin energianvÀndning.
Dashboard mockup

Full kontroll över din laddning

Greenely har utvecklat smart teknik som gör att laddningen av din elbil genomförs under de billigaste timmarna pÄ dygnet - helt automatiskt via vÄr app.
Ta del av en skrÀddarskydd laddningsplan för just din elbil och dina behov.
Ladda till lÀngsta möjliga kostnad, och ta del av din historik över tidigare laddningar och kostnader, allt i Greenely-appen.
FÄ tillgÄng till berÀknad kostnad, laddningstid och all information gÀllande din elbilsladdning.
Laddboxar kompatibla med Greenely

Laddboxar Greenely stödjer

Anslut din laddbox i Greenely-appen och ladda smart oberoende vilken bilmodell du har!

Mer om smartladdning i Greenely Magazine

PÄbörja din energiresa!

Ladda hem Greenely-appen idag.