Peugeot

Anslut din Peugeot elbil med Greenely

Anslut din Peugeot elbil till Greenely för smartladdning till lÀgsta möjliga pris. FÄ notiser om kostnad och besparingar nÀr laddningen Àr klar, och följ elbilens batteri och laddningshistorik direkt i appen.

Peugeot elbil smartladdning
Hur fungerar det?

Kom igÄng och ladda smartare med din Peugeot

1. Bli kund hos Greenely

Du behöver ett timprisavtal för att smartladda din elbil till minsta möjliga kostnad. Teckna Greenelys timprisavtal pÄ hemsidan eller i appen, vi löser bytet smidigt Ät dig!

2. Anslut dina enheter

Ladda ner Greenely-appen och anslut din elbil direkt i appen.

3. FĂ„ full kontroll

FÄ full översyn och kontroll över alla dina smarta enheter samlade pÄ ett och samma stÀlle. Se laddhastighet, kostnader och mycket mer!

Smartladdning

Smartare laddning för Peugeot elbil

Greenely har utvecklat smart teknik som gör att laddningen av din Peugeot elbil genomförs under de billigaste timmarna pÄ dygnet - helt automatiskt via vÄr app.

Effektiva elfordon

Peugeot el- och hybridbilar Àr utformade för att leverera effektiv prestanda med lÄg miljöpÄverkan. Med hjÀlp av Greenely kan Àgare övervaka sin energiförbrukning och reducera sina kostnader ytterligare.

Smartladdning

Med avancerade laddningslösningar och energieffektiv teknik i Peugeot el- och hybridbilar kan förare dra nytta av smart laddning, sÀrskilt nÀr de kombinerar det med Greenelys tjÀnster för att maximera sin energianvÀndning.

Ett arv av innovation

Med en historia som strÀcker sig över 200 Är kombinerar Peugeot sitt rika arv med modern teknik i sina el- och hybridmodeller. De har framgÄngsrikt kombinerat sitt lÄnga arv av innovation med toppmodern teknik.

MĂ„ngsidigt sortiment

Peugeot erbjuder ett brett utbud av el- och hybridbilar som passar olika behov och livsstilar. Med Greenelys tjÀnster kan föraren optimera sin energiförbrukning och fÄ insikter om sin laddningsprofil.
Dashboard mockup

Full kontroll över din laddning

Greenely har utvecklat smart teknik som gör att laddningen av din elbil genomförs under de billigaste timmarna pÄ dygnet - helt automatiskt via vÄr app.
Ta del av en skrÀddarskydd laddningsplan för just din elbil och dina behov.
Ladda till lÀngsta möjliga kostnad, och ta del av din historik över tidigare laddningar och kostnader, allt i Greenely-appen.
FÄ tillgÄng till berÀknad kostnad, laddningstid och all information gÀllande din elbilsladdning.
Laddboxar kompatibla med Greenely

Laddboxar Greenely stödjer

Anslut din laddbox i Greenely-appen och ladda smart oberoende vilken bilmodell du har!

Mer om smartladdning i Greenely Magazine

PÄbörja din energiresa!

Ladda hem Greenely-appen idag.