Volkswagen

Anslut din Volkswagen elbil med Greenely

Anslut din Volkswagen elbil till Greenely för smartladdning till lÀgsta möjliga pris. FÄ notiser om kostnad och besparingar nÀr laddningen Àr klar, och följ elbilens batteri och laddningshistorik direkt i appen.

Volkswagen elbil smartladdning, SÄ hÀr ansluter du Volkswagen till en laddbox
Hur fungerar det?

Kom igÄng och ladda smartare med din Volkswagen

1. Bli kund hos Greenely

Du behöver ett timprisavtal för att smartladda din elbil till minsta möjliga kostnad. Teckna Greenelys timprisavtal pÄ hemsidan eller i appen, vi löser bytet smidigt Ät dig!

2. Anslut dina enheter

Ladda ner Greenely-appen och anslut din elbil direkt i appen.

3. FĂ„ full kontroll

FÄ full översyn och kontroll över alla dina smarta enheter samlade pÄ ett och samma stÀlle. Se laddhastighet, kostnader och mycket mer!

Smartladdning

Smartare laddning för Volkswagen elbil

Greenely har utvecklat smart teknik som gör att laddningen av din Volkswagen elbil genomförs under de billigaste timmarna pÄ dygnet - helt automatiskt via vÄr app.

Omfattande elektrifiering

Volkswagen har engagerat sig starkt för elektrifiering och har som mÄl att 70 % av deras modeller ska vara elbilar till 2030. Detta initiativ Äterspeglar deras dedikation med ett tydligt fokus pÄ hÄllbarhet.

Innovativ teknik

Volkswagens el- och hybridbilar Àr utrustade med avancerad teknik för att sÀkerstÀlla effektiv prestanda och lÄng rÀckvidd. Greenelys tjÀnster kompletterar detta genom att ge Àgare insikter om deras laddningsvanor.

Tradition i elbilsvÀrlden

Volkswagen, som grundades 1937, har ett rikt och framgÄngsrikt arv inom bilindustrin. De har överfört denna gedigna erfarenhet till sina el- och hybridmodeller, vilket Äterspeglas i deras kvalitativa och innovativa fordon.

Brett utbud av fordon

Volkswagen har ett omfattande sortiment av el- och hybridmodeller, frÄn kompakta stadsbilar till större SUV:ar, som erbjuder nÄgot för varje förare som söker en hÄllbar och modern körupplevelse.
Dashboard mockup

Full kontroll över din laddning

Greenely har utvecklat smart teknik som gör att laddningen av din elbil genomförs under de billigaste timmarna pÄ dygnet - helt automatiskt via vÄr app.
Ta del av en skrÀddarskydd laddningsplan för just din elbil och dina behov.
Ladda till lÀngsta möjliga kostnad, och ta del av din historik över tidigare laddningar och kostnader, allt i Greenely-appen.
FÄ tillgÄng till berÀknad kostnad, laddningstid och all information gÀllande din elbilsladdning.
Laddboxar kompatibla med Greenely

Laddboxar Greenely stödjer

Anslut din laddbox i Greenely-appen och ladda smart oberoende vilken bilmodell du har!

Mer om smartladdning i Greenely Magazine

PÄbörja din energiresa!

Ladda hem Greenely-appen idag.