Renault

Anslut din Renault elbil med Greenely

Anslut din Renault elbil till Greenely för smartladdning till lÀgsta möjliga pris. FÄ notiser om kostnad och besparingar nÀr laddningen Àr klar, och följ elbilens batteri och laddningshistorik direkt i appen.

Renault elbil smartladdning
Hur fungerar det?

Kom igÄng och ladda smartare med din Renault

1. Bli kund hos Greenely

Du behöver ett timprisavtal för att smartladda din elbil till minsta möjliga kostnad. Teckna Greenelys timprisavtal pÄ hemsidan eller i appen, vi löser bytet smidigt Ät dig!

2. Anslut dina enheter

Ladda ner Greenely-appen och anslut din elbil direkt i appen.

3. FĂ„ full kontroll

FÄ full översyn och kontroll över alla dina smarta enheter samlade pÄ ett och samma stÀlle. Se laddhastighet, kostnader och mycket mer!

Smartladdning

Smartare laddning för Renault elbil

Greenely har utvecklat smart teknik som gör att laddningen av din Renault elbil genomförs under de billigaste timmarna pÄ dygnet - helt automatiskt via vÄr app.

Ledande inom elektrifiering

Renault Àr en pionjÀr inom el- och hybridbilar och erbjuder ett brett utbud av elektriska modeller för olika behov. Genom att anvÀnda Greenelys tjÀnster kan Renault-Àgare övervaka och optimera sin energianvÀndning.

Historia av innovation

Renault, grundat 1899, har en lÄng historia av att skapa innovativa fordon. Renault var en av de första stora biltillverkarna som satsade pÄ elbilar i modern tid, med sin första elektriska modell som debuterade redan 2011.

Smarta laddningslösningar

Renaults el- och hybridbilar Àr utrustade med smarta laddningsfunktioner som gör det enkelt att ladda bÄde hemma och pÄ offentliga laddstationer. Greenelys tjÀnster kompletterar detta genom att erbjuda verktyg för att planera laddningen smidigt.

PrisvÀrd hÄllbarhet

Renaults el- och hybridbilar Àr designade för att vara bÄde ekonomiskt och miljömÀssigt hÄllbara. Med hjÀlp av Greenelys tjÀnster kan förare minska sina laddningskostnader och optimera elförbrukningen genom smartladdning.
Dashboard mockup

Full kontroll över din laddning

Greenely har utvecklat smart teknik som gör att laddningen av din elbil genomförs under de billigaste timmarna pÄ dygnet - helt automatiskt via vÄr app.
Ta del av en skrÀddarskydd laddningsplan för just din elbil och dina behov.
Ladda till lÀngsta möjliga kostnad, och ta del av din historik över tidigare laddningar och kostnader, allt i Greenely-appen.
FÄ tillgÄng till berÀknad kostnad, laddningstid och all information gÀllande din elbilsladdning.
Laddboxar kompatibla med Greenely

Laddboxar Greenely stödjer

Anslut din laddbox i Greenely-appen och ladda smart oberoende vilken bilmodell du har!

Mer om smartladdning i Greenely Magazine

PÄbörja din energiresa!

Ladda hem Greenely-appen idag.