Skoda

Anslut din Skoda elbil med Greenely

Anslut din Skoda elbil till Greenely för smartladdning till lÀgsta möjliga pris. FÄ notiser om kostnad och besparingar nÀr laddningen Àr klar, och följ elbilens batteri och laddningshistorik direkt i appen.

Skoda elbil smartladdning
Hur fungerar det?

Kom igÄng och ladda smartare med din Skoda

1. Bli kund hos Greenely

Du behöver ett timprisavtal för att smartladda din elbil till minsta möjliga kostnad. Teckna Greenelys timprisavtal pÄ hemsidan eller i appen, vi löser bytet smidigt Ät dig!

2. Anslut dina enheter

Ladda ner Greenely-appen och anslut din elbil direkt i appen.

3. FĂ„ full kontroll

FÄ full översyn och kontroll över alla dina smarta enheter samlade pÄ ett och samma stÀlle. Se laddhastighet, kostnader och mycket mer!

Smartladdning

Smartare laddning för Skoda elbil

Greenely har utvecklat smart teknik som gör att laddningen av din Skoda elbil genomförs under de billigaste timmarna pÄ dygnet - helt automatiskt via vÄr app.

Brett sortiment

Skoda erbjuder ett brett utbud av el- och hybridmodeller för att passa olika livsstilar och behov. Genom Greenelys tjÀnster kan Skoda-Àgare anpassa sina laddningsmönster och maximera fordonens energieffektivitet.

Tradition av innovation

Skoda, grundat 1895, har en rik historia av bilproduktion och innovation. Med över ett sekel av erfarenhet har de överfört sin tekniska kunskap till sina el- och hybridbilar.

Smartladdning

Skoda el- och hybridbilar Àr utrustade med smarta laddningsfunktioner som möjliggör optimal energianvÀndning. Greenelys tjÀnster hjÀlper till att planera laddning och minska energikostnader.

Avancerad teknik

Skoda utrustar sina el- och hybridmodeller med avancerad teknik för att sÀkerstÀlla lÄng rÀckvidd och effektiv laddning. Greenely kompletterar detta genom att erbjuda detaljerad information.
Dashboard mockup

Full kontroll över din laddning

Greenely har utvecklat smart teknik som gör att laddningen av din elbil genomförs under de billigaste timmarna pÄ dygnet - helt automatiskt via vÄr app.
Ta del av en skrÀddarskydd laddningsplan för just din elbil och dina behov.
Ladda till lÀngsta möjliga kostnad, och ta del av din historik över tidigare laddningar och kostnader, allt i Greenely-appen.
FÄ tillgÄng till berÀknad kostnad, laddningstid och all information gÀllande din elbilsladdning.
Laddboxar kompatibla med Greenely

Laddboxar Greenely stödjer

Anslut din laddbox i Greenely-appen och ladda smart oberoende vilken bilmodell du har!

Mer om smartladdning i Greenely Magazine

PÄbörja din energiresa!

Ladda hem Greenely-appen idag.