Easee

Anslut din Easee laddbox

Starta och sluta ladda din elbil direkt frÄn Greenely-appen. I appen kan du ta del av din aktuella laddningshastighet, gÄrdagens elkonsumtion, mÄnadsförbrukning och laddningsstatus direkt i appen.
Header image
Hur fungerar det?

Kom igÄng med Greenely och anslut din Easee

1. Bli kund hos Greenely

Du behöver ett timprisavtal för att smartladda din elbil till minsta möjliga kostnad. Teckna Greenelys timprisavtal pÄ hemsidan eller i appen, vi löser bytet smidigt Ät dig!

2. Anslut dina laddbox

Ladda ner Greenely-appen och anslut din laddbox direkt i appen.

3. FĂ„ full kontroll

FÄ full översyn och kontroll över alla dina smarta enheter samlade pÄ ett och samma stÀlle. Se laddhastighet, kostnader och mycket mer!

Easee med Greenely

Fördelar med en Easee

Easee Àr en smart och effektiv laddbox som passar alla bilar. Med din Easee ansluten i Greenely-appen kan du utnyttja alla fördelarna med din laddbox.

Tillverkad i Norge

Easee Àr utvecklad och producerad i Norge och Àr sÀrskilt utformad för att tÄla de tuffa nordiska vÀderförhÄllanden.

Alltid uppdaterad

Automatiska uppdateringar via WiFI eller 4G som hÄller laddboxen stÀndigt uppdaterad med den senaste teknikern och funktionerna.

Snabbare laddning

Easee ger dig möjligheten att ladda din elbil upp till 10 gÄnger snabbare Àn ett standarduttag, för en Ànnu effektivare laddningsprocess.

Smart laddbox

Laddboxen Àr utrustad med en rad avancerade funktioner, inklusive en RFID-lÀsare, en touchscreen och möjligheten att lÄsa laddkabeln för extra sÀkerhet.
Dashboard mockup

Optimera med ett timprisavtal

Med Greenelys timprisavtal kan du enkelt fÄ full kontroll över din elförbrukning och sÀnka dina elkostnader.
Med Greenelys timprisavtal fÄr du tillgÄng till de lÄga elpriserna och kan enkelt sÀnka kostnaderna för att ladda din elbil.
Förenkla ditt liv genom att integrera alla smarta enheter i Greenelys app, och styr dem enkelt frÄn en coh samma app.
Maximera dina fördelar med Greenely genom att ta del av unika erbjudanden, tjÀna pengar nÀr du bidrar till elnÀtets balansering, och bonus varje gÄng du bjuder in dina vÀnner att testa Greenely.
Greenelys Virtuella Kraftverk

TjÀna pengar med din laddbox!

TjÀna tiotusentals kronor Ärligen genom att enkelt bidra till balansen i Sveriges elnÀtet, utan anstrÀngning eller minskad komfort.

TjÀna pengar pÄ din laddning

Anslut din laddbox och bli en del av Greenelys Virtuella Kraftverk och var med och balansera elnÀtet samtidigt som du tjÀnar pengar med din elbilsladdning. Anslutning tar mindre Àn en minut.
Dashboard mockup
Dashboard mockup

En nÀtverk av flera laddbox

Redan nu har tusentals av vÄra kunder valt att ansluta sig och bidra till att balansera Sveriges elnÀt. Genom Greenely blir din elbilsladdning en del av lösningen, samtidigt som du tjÀnar pengar - bra för miljön och din plÄnbok!

LĂ€s mer om smartladdning i Greenely

PÄbörja din energiresa!

Ladda hem Greenely-appen idag.