Vi introducerar "Sveriges bästa smartladdning"

Sara Nässén
2023-10-23
3
min läsning

Hos Greenely strävar vi alltid efter att ligga i framkant av teknik och innovation. Med vår senaste produktuppdatering för elbilsladdning tar vi vår vision ett steg närmare, och vi är stolta över att introducera vår nyaste uppdatering av en ännu smartare elbilsladdning.

Med vår uppdaterade smartladdning erbjuder vi våra användare en rad fördelar. Redan i förväg har du nu möjlighet att veta hur mycket din laddning kommer att kosta, när bilen kommer att starta och avsluta sin laddning, samt hur mycket du kommer spara genom att använda Greenelys smartladdning. Vi är glada över att kunna erbjuda denna efterlängtade insikt och bekvämlighet till alla våra användare.

"Sveriges bästa smartladdning"

Podcasten Bilar med sladd fick möjligheten att testa betaversion av vår uppdaterade smartladdning och utnämnde den till “Sveriges bästa smartladdning”. Vi är otroligt glada för responsen och att vår uppdaterade smartladdning har blivit så populär och uppskattad av så många!

Spara upp till 50 % på dina laddningskostnader

Men hur fungerar det egentligen? När du kopplar in ditt fordon i vår app, analyserar vår teknik bilens batterinivå, aktuellt elpris på marknaden, och eventuella preferenser du har angivit. Utifrån den information skapas en individuell och optimerad laddningsplan för att maximera din laddning till lägsta möjliga kostnad. Efter slutförd laddning sparas din laddning så du kan lära känna dina laddningsvanor för att maximera effektiviteten och bekvämligheten. Vi tror att kunskap är nyckeln till en mer hållbar och effektiv framtid.

Säkerhet och transparens är kärnvärden för oss. Därför erbjuder vårt system detaljerad information om din laddningsprocess: från besparingar och laddningstider till pauser. Och för den extra tryggheten kan du välja att få realtidsnotiser om laddningsstatusen. Vi är också stolta över det nya användarvänliga gränssnittet och den moderna designen i vår app.

Välkommen att uppleva skillnaden med oss idag!
Ladda ner Greenely-appen idag 📱

Fler artiklar

Påbörja din energiresa!

Ladda hem Greenely-appen idag.