Checklista vid flytt: Säkra ditt förmånliga elavtal med Greenely

Sara Nässén
2023-10-05
2
min läsning

Ska du flytta? För att göra din övergång så smidig som möjligt, kom ihåg att ta med ditt elavtal. Att glömma bort elavtalet under flytten kan leda till onödiga extra kostnader, men oroa dig inte – vi på Greenely är här för att göra det enkelt för dig!

Flytta Smart – Ta med dig ditt elavtal

Flytten innebär en hel del förberedelser, från bredband till inredning. Men kom ihåg, ditt elavtal är lika viktigt! Om du inte ordnar ett elavtal i din nya bostad, tilldelas du automatiskt ett anvisningsavtal, vilket ofta är betydligt dyrare. Spara både tid och pengar genom att enkelt flytta ditt nuvarande elavtal med dig.

Enkelt och bekymmersfritt med Greenely

Flytten är ett perfekt tillfälle att se över ditt elavtal. Med Greenely får du inte bara ett förmånligt elavtal, utan också en smidig och problemfri övergång till ditt nya hem.

För att undvika höga anvisningskostnader, kontakta oss med detaljer om din flytt så ser vi till att ditt elavtal är på plats från dag ett i din nya bostad. Har du frågor eller behöver hjälp med flyttanmälan? Skriv till oss på support@greenely.se, så vi fixar allt!

Ny kund hos Greenely?

Om du är ny kund och vill teckna ett elavtal med Greenely har vi gjort processen enkel och transparent. Teckna Greenelys elavtal här och upplev skillnaden med ett avtal som passar just dina behov. 

Fler artiklar

Påbörja din energiresa!

Ladda hem Greenely-appen idag.