MINI

Anslut din MINI elbil med Greenely

Anslut din MINI elbil till Greenely för smartladdning till lÀgsta möjliga pris. FÄ notiser om kostnad och besparingar nÀr laddningen Àr klar, och följ elbilens batteri och laddningshistorik direkt i appen.

MINI elbil smartladdning
Hur fungerar det?

Kom igÄng och ladda smartare med din MINI

1. Bli kund hos Greenely

Du behöver ett timprisavtal för att smartladda din elbil till minsta möjliga kostnad. Teckna Greenelys timprisavtal pÄ hemsidan eller i appen, vi löser bytet smidigt Ät dig!

2. Anslut dina enheter

Ladda ner Greenely-appen och anslut din elbil direkt i appen.

3. FĂ„ full kontroll

FÄ full översyn och kontroll över alla dina smarta enheter samlade pÄ ett och samma stÀlle. Se laddhastighet, kostnader och mycket mer!

Smartladdning

Smartare laddning för MINI elbil

Greenely har utvecklat smart teknik som gör att laddningen av din MINI elbil genomförs under de billigaste timmarna pÄ dygnet - helt automatiskt via vÄr app.

Design för stadsbilister

MINI Cooper el- och hybridbilar erbjuder den ikoniska Mini-designen med miljövÀnlig prestanda, vilket gör dem idealiska för stadsbilister.

Smidig laddning hemma

MINI Electric gör det enkelt att ladda hemma, vilket kan optimeras med Greenelys tjÀnster för att dra nytta av lÄga elpriser och minska elkostnaderna.

HĂ„llbara initiativ

Med sina el- och hybridmodeller bidrar MINI till övergÄngen till hÄllbar mobilitet, och med Greenely kan bilÀgare frÀmja miljövÀnliga initiativ och minska sin elförbrukning ytterligare.

Tradition möter teknologi

MINI Cooper har genom Ären utvecklats frÄn en klassisk ikon till en modern elbilspionjÀr. Med sina elbilsmodeller bevarar MINI sitt arv, samtidigt som de omfamnat den senaste tekniken.
Dashboard mockup

Full kontroll över din laddning

Greenely har utvecklat smart teknik som gör att laddningen av din elbil genomförs under de billigaste timmarna pÄ dygnet - helt automatiskt via vÄr app.
Ta del av en skrÀddarskydd laddningsplan för just din elbil och dina behov.
Ladda till lÀngsta möjliga kostnad, och ta del av din historik över tidigare laddningar och kostnader, allt i Greenely-appen.
FÄ tillgÄng till berÀknad kostnad, laddningstid och all information gÀllande din elbilsladdning.
Laddboxar kompatibla med Greenely

Laddboxar Greenely stödjer

Anslut din laddbox i Greenely-appen och ladda smart oberoende vilken bilmodell du har!

Mer om smartladdning i Greenely Magazine

PÄbörja din energiresa!

Ladda hem Greenely-appen idag.