Porsche

Anslut din Porsche elbil med Greenely

Anslut din Porsche elbil till Greenely för smartladdning till lÀgsta möjliga pris. FÄ notiser om kostnad och besparingar nÀr laddningen Àr klar, och följ elbilens batteri och laddningshistorik direkt i appen.

Porsche elbil smartladdning
Hur fungerar det?

Kom igÄng och ladda smartare med din Porsche

1. Bli kund hos Greenely

Du behöver ett timprisavtal för att smartladda din elbil till minsta möjliga kostnad. Teckna Greenelys timprisavtal pÄ hemsidan eller i appen, vi löser bytet smidigt Ät dig!

2. Anslut dina enheter

Ladda ner Greenely-appen och anslut din elbil direkt i appen.

3. FĂ„ full kontroll

FÄ full översyn och kontroll över alla dina smarta enheter samlade pÄ ett och samma stÀlle. Se laddhastighet, kostnader och mycket mer!

Smartladdning

Smartare laddning för Porsche elbil

Greenely har utvecklat smart teknik som gör att laddningen av din Porsche elbil genomförs under de billigaste timmarna pÄ dygnet - helt automatiskt via vÄr app.

Lyx och hÄllbarhet i ett

Porsches elektriska fordon förenar lyx och hÄllbarhet, och erbjuder miljövÀnlig prestanda. Greenely kompletterar detta genom att ge detaljerad insikt i elförbrukningen och laddningsrutiner.

Smartladdning

Porsche erbjuder smarta laddningslösningar för sina el- och hybridbilar, och med Greenely kan Àgare enkelt anpassa laddningsscheman för att maximera kostnadseffektivitet och energieffektivitet.

Klassisk design

Porsche har alltid varit synonymt med stil och teknik. FrÄn den ikoniska 911-modellen till dagens elektrifierade bilar kombinerar de klassisk design med modern teknik för hÄllbarhet.

Milstolpe inom eldrift

Porsche tog ett historiskt steg in i elbilsvÀrlden med Taycan, deras första helt elektriska bil, som 2019 satte en ny standard genom att kombinera Porsches prestanda och design med miljövÀnlig eldrift.
Dashboard mockup

Full kontroll över din laddning

Greenely har utvecklat smart teknik som gör att laddningen av din elbil genomförs under de billigaste timmarna pÄ dygnet - helt automatiskt via vÄr app.
Ta del av en skrÀddarskydd laddningsplan för just din elbil och dina behov.
Ladda till lÀngsta möjliga kostnad, och ta del av din historik över tidigare laddningar och kostnader, allt i Greenely-appen.
FÄ tillgÄng till berÀknad kostnad, laddningstid och all information gÀllande din elbilsladdning.
Laddboxar kompatibla med Greenely

Laddboxar Greenely stödjer

Anslut din laddbox i Greenely-appen och ladda smart oberoende vilken bilmodell du har!

Mer om smartladdning i Greenely Magazine

PÄbörja din energiresa!

Ladda hem Greenely-appen idag.